Hakkasin ühte postitust tegema, aga jõudsin hoopis teise pildini. See viiking sai juba tegelikult mõni aeg tagasi joonistatud joonistajad.blogspot.com nädalateema jaoks aga kuna minu enda blogi oli vahepeal teadvusetult koomas, siis see siia ei jõudnudki.

Nädala teemaks oli siis viikingid. Millegipärast tuli kohe silme-ette see sarvedega õlle müts ning sealt ka selline mitte verine ega vägivaldne viikingi pilt. Tüüp diivanil on täitsa peast joonistatud. Ise jäin üpris rahule et anatoomia nii paika sain, et ta ikka inimest meenutab :) Viimastest joonistamistundidest on siiski juba tükk aega möödas.

Viikingi illustratsioon

Neid nädalajoonistusi vaadates tuleb kiusatus üle pika aja jälle pliiatsi järele haarata, aga siiani on süümekad takistanud, sest kiiremaloomulised tööasjad on vaja enne jalust ära saada, et natuke endale aega tekitada. Igatahes vaikselt hakkavad erinevad projektid lõpuni jõudma, nii et ka siia on uut materjali oodata :)

Millepärast ma tegelikult postitust alustasin, oligi hoopis üks näituse plakat, mis pole veel päris 100% valmis. Aga kohevarsti jõuan ka selleni.

Be Sociable, Share!