Kuna mul nüüd lõpuks on päris enda peegelkaamera, mis oskab ka filmida, siis oli kohe vaja see proovile panna:

Esimesi “test” klippe ei raatsinud full hd-s filmida, kuigi oleks võinud (ilmselgelt oskamatus ja teadmatus video renderdamise kohta tõmbab kvaliteeti veelgi alla). Manuaal fookus on esialgu ka väga harjumatu, kuid põnev eksperimenteerimine. Pool toorest materjalist oli siiski mittetahtlikult fookusest väljas :).

Parimatest paladest lõikasin iMoviega väikse 3min pikkuse video kokku. iMovie on küll superlihtne aga juba oma elu teist videot kokku pannes sain aru, et liiga lihtne. Paar iMovie puudujääki sai lisatud ja parandatud After Effects’iga.

Tänud Tõnisele pizzade eest ja palju õnne sünnipäeva puhul :)

ps. Eile esimest korda After Effects’i näppides leidsin vist endale ka uue lemmikhobi. Loodetavasti varsti veel videomaterjali tulemas.

Be Sociable, Share!