Tõesti – leidsin lõpuks aega, võtsin joonistajate teemad ette. Vaatasin millega mõte kõige paremini jooksma hakkab ja lihtsalt alustasin. Ilvese teema tundus antud hetkel kõige põnevam. Pealegi pole loomi eriti joonistanud. Otsisin küll netist paar ilvese ja anatoomia fotot eeskujuks aga ei plaaninudki päris 100% korrekset ilvest joonistada, vaid vaadata mis tuleb.

Ilvese sketsid

Poole visandi peal tekkis juba mingi stiililine ettekujutus aga kuna mul kahjuks pole ei valguslauda (märge endale: orgunni lõpuks mingigi valguslaua alternatiiv) ega ka skannerit/printerit hetkel käepärast, siis paberil detailidega ja ülejoonistamisega ei hakanud vaeva nägema. Klõpsasin mingi häguse foto ja hakkasin Photoshopis joonistama. Peale esimest üle käimist selgus kohe, et ma teen ikka eriti tobedalt igavat ja staatilist poosi.

Teise ringiga katsetasin juba julgemaid  ja jämedamaid jooni – ilvese ideest väga midagi alles ei jäänudki. Viimasest nö “koletisest” tuli ka lõpliku illustratsiooni idee:

Be Sociable, Share!